El Càtar imperfecte por Víctor Amela

November 17, 2018

El Càtar imperfecte por Víctor Amela

Titulo del libro: El Càtar imperfecte

Autor: Víctor Amela

Número de páginas: 225 páginas

Fecha de lanzamiento: April 24, 2015

Editor: B DE BOOKS

Descargar Leer on-line

Víctor Amela con El Càtar imperfecte

El Càtar imperfecte por Víctor Amela fue vendido por EUR 7,59 cada copia. El libro publicado por B DE BOOKS. Contiene 225 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

«Un viatge de persecucions, somnis, amors i traïcions al segle XIV.»

Any 1306: amb el seu punyal de fulla corba, Belibasta mata. Fuig al sud dels Pirineus. D'Occitània a Morella. D'assassí a patum! Un Jesucrist junt a la seva Magdalena. Uns creients, darrers càtars ocults a les viles catalanes, aragoneses i valencianes. Un fidel i transhumant pastor d'ovelles. Un inquisidor que ambiciona ser Papa. Un cobdiciós i astut espia. Una vídua emancipada i enverinadora. De l'amistat a la traïció! D'un concubinat a un matrimoni forçat. Any 1321: d'un viatge sacrificial a un part. I d'un punyal a una pedra tallada...

Aquesta novel·la tan absorbent, basada en fets i personatges rigorosament històrics, reconstrueix la vida quotidiana, somnis i creences d'un grapat d'heretges als albors del segle xiv. Tresors i ramats, moriscs i endevins, rituals i inquisidors, jueus i templers, picapedrers i bordells s'encreuen en els paisatges d'una història real.

L'espiritual i el carnal conflueixen en una trama de fa set-cents anys en la qual l'amor dirà l'última paraula...