La Riquesa D'Uns Quants Beneficia A Tothom? por Zygmunt Bauman

November 19, 2018

La Riquesa D'Uns Quants Beneficia A Tothom? por Zygmunt Bauman

Titulo del libro: La Riquesa D'Uns Quants Beneficia A Tothom?

Autor: Zygmunt Bauman

Número de páginas: 96 páginas

Fecha de lanzamiento: February 5, 2014

ISBN: 8493826286

Editor: Arcadia

Descargar Leer on-line

Zygmunt Bauman con La Riquesa D'Uns Quants Beneficia A Tothom?

La Riquesa D'Uns Quants Beneficia A Tothom? por Zygmunt Bauman fue vendido por EUR 13,95 cada copia. El libro publicado por Arcadia. Contiene 96 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Hi ha una opinió molt estesa que diu que la millor manera d'ajudar la gent pobra a sortir de la misèria és estimular que els rics siguin encara més rics, com si la riquesa d'uns quants pogués beneficiar a tothom.
Aquesta creença entra en contradicció flagrant amb la nostra experiència diària, amb el resultat de nombroses recerques i, evidentment, amb la l.gica, i tot i així és una opinió popular.

Per què aquestes opinions tenen tant de predicament i romanen inalterables davant les proves, cada cop més evidents, del contrari? En aquest llibre Zygmunt Bauman enumera i examina els sup.sits tàcits i les conviccions irreflexives en les quals es fonamenten aquestes creences, i ens mostra que totes i cadascuna d'elles són falses, fraudulentes i enganyoses. No podrien sostenir-se ni perdurar en el temps si no fos pel paper que tenen a l'hora de donar suport a l'actual i indefensable creixement de la desigualtat social i de la bretxa entre l'elit i la resta de la societat.