L'hort urbà (El arte de vivir) por Josep María Vallés

November 17, 2018

L'hort urbà (El arte de vivir) por Josep María Vallés

Titulo del libro: L'hort urbà (El arte de vivir)

Autor: Josep María Vallés

Número de páginas: 240 páginas

Fecha de lanzamiento: June 10, 2016

ISBN: 8476285701

Editor: Ediciones del Serbal, S.A.

Descargar Leer on-line

Josep María Vallés con L'hort urbà (El arte de vivir)

L'hort urbà (El arte de vivir) por Josep María Vallés fue vendido por EUR 17,90 cada copia. El libro publicado por Ediciones del Serbal, S.A.. Contiene 240 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

En aquest llibre es donen unes pautes bàsiques per al cultiu d'hortalisses als balcons i terrasses. Està pensat per als qui vulguin iniciar-se en aquesta apassionant activitat de produir aliments a casa seva. La senzilla explicació de la fisiologia de les plantes facilita la comprensió de les recomanacions i les tècniques que s'hi proposen. Hi trobarem tot all. que cal tenir en compte per a la instal·lació, maneig i planificació de l'hort i també indicacions per produir compost i de com controlar les plagues. La descripció detallada de les hortalisses que s'adapten al cultiu en recipients en completen la informació.

Tot el llibre és, d'una banda, el fruit de molts anys de practicar l'horticultura en una terrassa i, de l'altra, una invitació a aquesta aventura joiosa d'experimentació, aprenentatge, delit i... bones hortalisses.Disponible també en castellà.