Tranquils i atents com una granota: La meditació per als infants segons el mètode mindfulness (LABUTXACA) por Eline Snel

December 12, 2018

Tranquils i atents com una granota: La meditació per als infants segons el mètode mindfulness (LABUTXACA) por Eline Snel

Titulo del libro: Tranquils i atents com una granota: La meditació per als infants segons el mètode mindfulness (LABUTXACA)

Autor: Eline Snel

Número de páginas: 144 páginas

Fecha de lanzamiento: September 19, 2018

ISBN: 841633448X

Editor: labutxaca

Descargar Leer on-line

Eline Snel con Tranquils i atents com una granota: La meditació per als infants segons el mètode mindfulness (LABUTXACA)

Tranquils i atents com una granota: La meditació per als infants segons el mètode mindfulness (LABUTXACA) por Eline Snel fue vendido por EUR 9,95 cada copia. El libro publicado por labutxaca. Contiene 144 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Els nens d'avui solen ser inquiets i dispersos. A alguns els costa agafar el son, altres estan inclús estressats. Còm ajudar-los a calmar-se i relaxar-se? Còm fer que es concentrin en el que estan fent? La meditació és una eina senzilla i eficaç.