Vers Una Espiritualitat Dels Sentits (Assaig) por José Tolentino Mendonça

December 13, 2018

Vers Una Espiritualitat Dels Sentits (Assaig) por José Tolentino Mendonça

Titulo del libro: Vers Una Espiritualitat Dels Sentits (Assaig)

Autor: José Tolentino Mendonça

Número de páginas: 72 páginas

Fecha de lanzamiento: May 11, 2016

ISBN: 8415518285

Editor: Fragmenta

Descargar Leer on-line

José Tolentino Mendonça con Vers Una Espiritualitat Dels Sentits (Assaig)

Vers Una Espiritualitat Dels Sentits (Assaig) por José Tolentino Mendonça fue vendido por EUR 9,90 cada copia. El libro publicado por Fragmenta. Contiene 72 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

El cos que som és una gramàtica de Déu, n'és la llengua materna. Per això, la mística dels sentits o de l'instant és una espiritualitat que considera els sentits com a camí que guia i com a porta que ens obre a la trobada amb Déu.
El punt místic d'intersecció de la història divina amb la història humana és l'instant. No un instant idealitzat o abstracte, sinó aquest instant concret. L'instant és l'únic contacte entre les possibilitats infinites de l'amor diví i l'experiència mutable i progressiva de l'humà en nosaltres. La mística de l'instant ens reenvia, així, a l'interior d'una existència autèntica, ens ensenya a tornar-nos realment presents: a veure en cada fragment l'infinit, a sentir la remor de l'eternitat en cada so, a tocar l'impalpable amb els gestos més simples, a assaborir l'esplèndid banquet del que és frugal i escàs, a embriagar-nos amb l'olor de la flor sempre nova de l'instant.